Historie vzniku Vepřovky z Pochvalova

V roce 2009 jsme si řekli, že si uděláme svoji konzervu, protože Vepřovku máme rádi a tehdejší trh již nenabízel kvalitní masovku. Po několika pokusech jsme dovedli k dokonalosti vlastní recepturu a začali jsme si dělat Vepřovku pro sebe po každé zabijačce. V průběhu našich pokusů, jsme zjistili, že nám nejvíce chutná Vepřovka z těch lepších kusů masa. A protože jsme si krmili svoje prasata, nešetřili jsme na mase.

O 6 let později, když se z hobby chovu prasat stala živnost, začali jsme prodávat maso ve vlastním řeznictví. Rok poté jsme si naši recepturu a postup zprofesionálněli a začali vyrábět Vepřovku na prodej. Samozřejmě z těch lepších kusů masa, protože máme vlastní prasata.

Každá takto vyrobená Vepřovka stojí na pevných základech kvality, protože pro sebe si každý člověk udělá to nej.