Historie vzniku Vepřovky z Pochvalova

V roce 2009 jsme si řekli, že si uděláme svoji konzervu, protože Vepřovku máme rádi a tehdejší trh již nenabízel kvalitní masovku. Po několika pokusech jsme dovedli k dokonalosti vlastní recepturu a začali jsme si dělat Vepřovku pro sebe po každé zabijačce. V průběhu našich pokusů, jsme zjistili, že nám nejvíce chutná Vepřovka z těch lepších kusů masa. A protože jsme si krmili svoje prasata, nešetřili jsme na mase.

O 6 let později, když se z hobby chovu prasat stala živnost, začali jsme prodávat maso ve vlastním řeznictví. Rok poté jsme si naši recepturu a postup zprofesionálněli a začali vyrábět Vepřovku na prodej. Samozřejmě z těch lepších kusů masa, protože máme vlastní prasata.

Každá takto vyrobená Vepřovka stojí na pevných základech kvality, protože pro sebe si každý člověk udělá to nej.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení