JE LIBO DOMÁCÍ VEPŘOVKU?

Pokud Vás honí mlsná, tak by byla škoda svoje chutě nenaplnit. A aby Váš mlsný jazýček byl maximálně uspokojený a nestrádal, tak to chce opravdovou delikatesu domácí výroby.

Pravá česká, a hlavně čerstvá domácí vepřovka Vás rozhodně nezklame.

Žádné umělé ani chemické náhražky, nečekejte ani zvýrazňovače chuti. Očekávejte ryze českou kuchyni v luxusní sklenici, ve které o maso z prasátka není nouze.

 

CO SI POD TÍMTO MŮŽETE NEJEN PŘEDSTAVIT, ALE I OCHUTNAT?

Jedná se o nakrájené kousky vepřového masa, které jsou ve správném poměru nasolené a zpestřené kmínem. Maso je z těch nejlepších částí prasátka. To znamená, že mezi kousky najdete maso z Kýty, Kotlety, Plece nebo Krkovičky. V některých dokonce i Bůček, který podporuje českou tradici.

Hospodyňky ocení, že nakrájené a dochucené maso ve vlastní šťávě můžou kdykoliv použít na jejich vlastní speciality. Od guláše, až po staré české knedlo-vepřo-zelo nebo klasické rizoto. Sklenice je vždy připravena a nezaskočí Vás ani nečekaná návštěva.

A když budete chtít udělat rychlou večeři, tak staré a osvědčené je podání s chlebem a cibulí. Tímto pohoštěním nepohrdne partner, děti ani hosté. Co se týká právě dětí, tak specialita je vhodná i pro ně, protože neobsahuje žádné umělé přísady, které by znehodnocovaly kvalitu, a ohrožovaly zdraví vašich nejmladších členů rodiny.

 

SOUČÁST PRAVÉ ČESKÉ ZABÍJAČKY

Kdo zažil českou zabíjačku, tak kromě jitrnic, tlačenky a dalších vynikajících specialit zajisté ochutnal i naloženou vepřovku. To se určitě olizoval, až za ušima a šťávu z masa dojídal s čerstvým chlebem, protože této laskominky se musíte nabažit do sytosti.

Akorát ne každý má tu jedinečnou příležitost se zabíjačky zúčastnit, a tak je skvělé, že právě domácí vepřovka může být na Vašem stole nebo v lednici připravena v jakýkoliv den.