Domácí párky, klobásy, salámy

11 položek celkem
termotaška
99 Kč

Termotaška pro zasílání uzenin. 

Kód: 160
turista
Akce Tip
159 Kč

Mistrovské nešizené dílo. 40 % hovězího masa a 60 % vepřového libového masa. Sádlo do salámů nepřidáváme, takže se připravte na salám, jaký jste dlouho nejedli. Salám je uzený...

Kód: 117
Vysočina
Tip Akce
159 Kč

Sálám s 40% podílem hovězího masa.

Kód: 114
špekáčky upr
209 Kč

Původní receptura špekáčků.

Kód: 105
špek web
239 Kč

Měkoučký prouzený špíček.

Kód: 126
termobox
249 Kč

Termobox na uzeniny.

Kód: 165
uzený bok kusy čtverec
269 Kč

Vesnická a chlapská záležitost.

Kód: 120
starodomácí klobása
Tip
279 Kč

Domácí klobása jenom z masa, bez kůží a separátů s velkými kusy masa. Nakrájená na talíři pohostí kdejakou návštěvu a na grilu se umocní chuť čerstvého masa.

Kód: 111
starouherská klobása
279 Kč

Klobása bez kůží a lepku.

Kód: 108
domácí párky
295 Kč

Domácí párečky jako za 1.republiky.

Kód: 102
krkovice nůž s pozadím web
Novinka Tip
319 Kč

Uzená krkovice nebo oříšek z kýty. Nově bez kosti. Připraveno jako šunka. Klasicky uzená švestkou a potřená karamelem. Gurmánský zážitek zaručen.  

Kód: 147

Jste zklamaní z výrobků v supermarketech nebo i od řezníků ve Vašem okolí? Není se čemu divit. Nešvar zvaný náhražky jim zajišťuje vysokou ekonomickou ziskovost. U nás náhražky v podobě kůžových emulzí, rostlinných bílkovin( hrách, soja) nenajdete. Zkrátka my je nepoužíváme, aproto nemusíme používat škálu superchemických složek, aby výrobky vůbec nějak vypadaly a držely pohromadě. Všechny uzeniny a masné výrobky jsou kolem 92-95 % masa. Zbylých 5-8 % je potřebná technologická vlastnost, tz. že při kutrování musíme použít led. U nás poznáte, jak chutnali uzeniny před rokem 1992, kdy se uvolnily normy.    

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení