Domácí párky, klobásy, salámy

Mistrovské nešizené dílo. 40 % hovězího masa a 60 % vepřového libového masa. Sádlo do salámů nepřidáváme, takže se připravte na salám, jaký jste dlouho nejedli. Salám je uzený...

Domácí klobása jenom z masa, bez kůží a separátů s velkými kusy masa. Nakrájená na talíři pohostí kdejakou návštěvu a na grilu se umocní chuť čerstvého masa.

Uzená krkovice nebo oříšek z kýty. Nově bez kosti. Připraveno jako šunka. Klasicky uzená švestkou a potřená karamelem. Gurmánský zážitek zaručen.
Jste zklamaní z výrobků v supermarketech nebo i od řezníků ve Vašem okolí? Není se čemu divit. Nešvar zvaný náhražky jim zajišťuje vysokou ekonomickou ziskovost. U nás náhražky v podobě kůžových emulzí, rostlinných bílkovin( hrách, soja) nenajdete. Zkrátka my je nepoužíváme, aproto nemusíme používat škálu superchemických složek, aby výrobky vůbec nějak vypadaly a držely pohromadě. Všechny uzeniny a masné výrobky jsou kolem 92-95 % masa. Zbylých 5-8 % je potřebná technologická vlastnost, tz. že při kutrování musíme použít led. U nás poznáte, jak chutnali uzeniny před rokem 1992, kdy se uvolnily normy.