Domácí párky, klobásy, salámy

11 položek celkem
termotaška
99 Kč

Termotaška pro zasílání uzenin. 

Kód: 160
turista
Akce Tip
139 Kč

Mistrovské nešizené dílo. 50 % hovězího masa a 50 % vepřového libového masa. Sádlo do salámů nepřidáváme, takže se připravte na salám, jaký jste dlouho nejedli. Salám je uzený...

Kód: 117
Vysočina
Akce Tip
139 Kč

Sálám s 50% podílem hovězího masa.

Kód: 114
špekáčky upr
169 Kč

Původní receptura špekáčků.

Kód: 105
špek web
209 Kč

Měkoučký prouzený špíček.

Kód: 126
starodomácí klobása
Tip
229 Kč

Domácí klobása jenom z masa, bez kůží a separátů s velkými kusy masa. Nakrájená na talíři pohostí kdejakou návštěvu a na grilu se umocní chuť čerstvého masa.

Kód: 111
starouherská klobása
229 Kč

Klobása bez kůží a lepku.

Kód: 108
uzený bok kusy čtverec
229 Kč

Vesnická a chlapská záležitost.

Kód: 120
domácí párky
239 Kč

Domácí párečky jako za 1.republiky.

Kód: 102
termobox
249 Kč

Termobox na uzeniny.

Kód: 165
krkovice nůž s pozadím web
Novinka Tip
259 Kč

Uzená krkovice bez náhražek a polyfosfátů. Klasicky uzená švestkou a potřená karamelem. Gurmánský zážitek zaručen.  

Kód: 147

Jste zklamaní z výrobků v supermarketech nebo i od řezníků ve Vašem okolí? Není se čemu divit. Nešvar zvaný náhražky jim zajišťuje vysokou ekonomickou ziskovost. U nás náhražky v podobě kůžových emulzí, rostlinných bílkovin( hrách, soja) nenajdete. Zkrátka my je nepoužíváme, aproto nemusíme používat škálu superchemických složek, aby výrobky vůbec nějak vypadaly a držely pohromadě. Všechny uzeniny a masné výrobky jsou kolem 92-95 % masa. Zbylých 5-8 % je potřebná technologická vlastnost, tz. že při kutrování musíme použít led. U nás poznáte, jak chutnali uzeniny před rokem 1992, kdy se uvolnily normy.